Speelgoed stofzuiger

Kinderen vinden het maar wat leuk om zich te verplaatsen in de grotemensenwereld en daar hoort het huishouden als vanzelfsprekend ook bij. U kunt tegenwoordig geen speelgoedwinkel meer voorbij lopen zonder een speelgoedstofzuiger te zien staan. Dergelijke stofzuigers zijn vaak erg leuk voor uw kinderen om mee te spelen, maar dragen ze ook echt iets bij aan de netheid van uw woning? Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat een speelgoedstofzuiger geen volwaardige stofzuiger is. In de meeste gevallen kunt u deze zelfs niet eens op het elektriciteitsnet aansluiten.

Speelgoedstofzuiger met ingebouwde accu

Wanneer u een speelgoedstofzuiger koopt welke u wel op het net kunt aansluiten of die beschikt over een ingebouwde accu zult u merken dat de zuigkracht vaak aanzienlijk moet onderdoen in vergelijking met een volwaardige stofzuiger. Wanneer u een speelgoedstofzuiger aankoopt doet u dat dan ook maar beter met het woord speelgoed in het achterhoofd. Uw kinderen zullen er ongetwijfeld ontzettend blij mee zijn, maar de kans dat uw huis er ook daadwerkelijk schoner van wordt is bijzonder klein.

Het draagt niet echt bij..

Bekende merken hebben er de laatste jaren voor gekozen om ook met een speelgoedstofzuiger op de markt te komen. Miele beschikt bijvoorbeeld over verschillende kinderstofzuigers die ook echt zuigen en beschikken over een stofzak. Deze speelgoedstofzuigers werken op batterijen waardoor ze erg veilig zijn voor kleine kinderen. Daarnaast ziet de stofzuiger er ook nog eens helemaal echt uit en beschikt ze zelfs over verschillende zuigsterktes. Deze stofzuigers zijn ideaal voor kinderen om zich mee te amuseren en wie weet pakken ze hier en daar wel een verdwaald stofje op, maar we zouden u toch niet aanraden om er uw volledig huis mee te stofzuigen…