Primo stofzuiger van de Aldi

De Aldi produceert zelf geen huishoudelijke producten. Ze kopen producten zoals hogedrukreinigers, stoomreinigers en stofzuigers altijd in bij goedkopere merken. De Aldi koopt de stofzuigers vaak in bij het Belgische Primo.

Primo stofzuiger

Primo staat voor prima elektro. Toch heeft de Aldi een slechte reputatie wat betreft huishoudelijke apparaten. Het is goedkoop, dat wel, maar lang niet altijd even goed. Gaat de primo stofzuiger kapot, of wenst u onderdelen van Primo te hebben, dan kunt u het beste uw Aldi vestiging contacteren waar u het heeft gekocht. Is het binnen de garantietermijn, dan is er vaak niets aan de hand. Wilt u iets anders voor uw Primo stofzuiger hebben, of lukt het contact met de Aldi vestiging niet, dan kunt u dat het beste doen via deze website.

Primo VC2, VC7, VC8, VC9, VC10, VC11, VC12

Voorbeelden van Primo stofzuigers zijn de Primo VC2, of de VC7, of de VC8. Ook de Primo stofzuiger VC9, VC10, VC11 en VC12 zijn nog te koop. De specificaties van alle Primo stofzuigers zijn te vinden via deze website. De meeste primo stofzuigers hebben een motorvermogen van 2000 Watt. Het snoer is vaak 6 of 7 meter, wat niet heel lang is.

Aldi stofzuiger

Omdat de Primo stofzuigers exclusief via de Aldi worden verkocht, zou je kunnen zeggen dat een Primo stofzuiger ook een Aldi stofzuiger is. Echter, als je gebruik wilt maken van de garantie, of nieuwe onderdelen wilt kopen, zul je dat via Primo moeten doen, en niet via de Aldi. Vaak weten de medewerkers bij de Aldi wel het adres van de Primo dealers die onderdelen van Primo stofzuigers verkopen.