Bestron stofzuiger

de Bestron A2010E

Bestron is een Nederlands merk, maar het opereert internationaal. Het is gespecialiseerd in moderne, krachtige elektrische huishoudapparatuur. Het hoofdkantoor van Bestron zit in ‘s-Hertogenbosch. De machines worden in het verre oosten gefabriceerd onder toezicht van eigen ingenieurs. Het bedrijf heeft in de afgelopen 40 jaar meer dan 100 miljoen stuks huishoudelijke apparatuur verkocht, van broodrooster,s keukenweegschalen en natuurlijk stofzuigers! De standaard garantie op een Bestron product is 5 jaar.

Bestron A2010E stofzuiger

Een bekende stofzuiger van Bestron is de A2010E stofzuiger. Met een vermogen van 2200 Watt, en wel 5 filters en slechts 5,2kg, behoort de stofzuiger tot de lichtere en goedkopere stofzuigermarkt. De inhoud van de stofzak is 1,5 liter. Een bekend mankement bij dit type is dat de zuigkracht na een aantal maanden langzaam terugloopt. De prijs is niet hoog, het apparaat gaat al over de toonbank vanaf minder dan €40. Wat vaak helpt is het filter helemaal verschonen. Het apparaat is niet geschikt voor intensief gebruik.

Bestron AS1300S

De Bestron AS1300S is nog goedkoper, slechts €30. Het is een klein stofzuigertje, slechts 1300Watt vermogen en een stofzak met een inhoud van 2 liter. De actieradius is ongeveer 7,5 meter, het gewicht is 3,8 kilogram. Het apparaat is zeker niet geschikt voor intensief gebruik.

Bestron stofzuiger stofzakken kopen?

Dit kan via de site van Bestron zelf. Klik via deze link op jouw type stofzuiger, en bestel ze online via de Bestron shop.